Kjuketreffet 2021

Praktisk info

Fra: 08.10.2021 18:00

Til: 10.10.2021 16:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris fra: 1685 kr

Årets kjuketreff går til Luster i Sognefjorden. Fokus blir kjuker og barksopp som vokser i almeskog.

Kjukelaget har i år gleden av å invitere til samling med turer innerst i Sognefjorden i Luster kommune. Vi ønsker å se og kartlegge flest mulig arter av vedboende sopp (og andre artsgrupper). Her er det mye variert natur, og vi vil å ha fokus på sjeldne kjuker og barksopper i almeskog. Vi gjør oppmerksom på at noe av turområdet er krevende å gå i med ulendt og noe bratt terreng. Godt fottøy er derfor viktig.

Når: 8. oktober – 10. oktober med frammøte fredag kveld kl 18.00.

Hvor: Gaupnetunet Hotell og Hytter. Adresse: Rådhusvegen 2, Gaupne, Luster. https://gaupnetunet.no/. Nærmere informasjon vil bli sendt til deltakere.

Påmelding: Til Siri Khalsa per e-post siri@monark.no eller tlf. 46796423. Gi beskjed om du ønsker vegetarmat eller har matallergier. Si gjerne ifra om du er med flere fra samme husstand og har mulighet til å dele rom. Påmelding må skje innen 30. august 2021. Begrenset antall deltakere, løpende påmelding.

Pris: Kr. 1685 per person i delt tomannsrom eller kr. 2415 per person i enkeltrom. Prisene er inkludert overnatting i 2 netter, frokost begge dager og felles tre-retters middag lørdag.

Program og turer: Vi samles på kvelden fredag 8. oktober og lager utstilling av eventuelt medbragt materiale. Det vil bli gjennomgang av turområder ved faglig leder Tom Hellik Hofton. I løpet av fredag kveld og lørdag kveld satser vi på foredrag, bestemmelsesarbeid, utstilling med gjennomgang, kjukequiz og sosialt samvær.

Ta gjerne med mikroskop og stereolupe dersom du har tilgang til dette!  Ellers vanlig turutstyr, samt GPS, da funnene skal registreres i Artsobservasjoner. Esker/poser til oppbevaring av funn anbefales også. Alle tar med faglitteratur etter behov/interesse/transport-evne.

Vi understreker at myndighetenes smittevernregler legges til grunn for arrangementet. Smittevernansvarlig: Siri Lie Olsen.

Er du noe du lurer på i forbindelse med treffet så kan du kontakte Kristian Seres (kristianseres77@gmail.com) eller Siri Khalsa per e-post siri@monark.no eller tlf. 46796423.

Endelig program vil bli sendt deltakerne i god tid før treffet.

 

Kjukelaget ønsker med dette velkommen til kjuketreff!

 

Med hilsen fra arbeidsutvalget i Kjukelaget,

Terje Spolén Nilsen                    Kristian Seres

Eddi Johannesen                        Siri Lie Olsen

Tom H. Hofton                             Erik Kagge

Gaute Mohn Jenssen                Siri Khalsa